Posao

Zaposlenje i saradnja

Mogućnost dobre zarade

InterSoft je firma u ekspanziji, sa konstantnom tendencijom rasta i razvoja. Upravo iz razloga kontinuiranog širenja poslovanja i velike potražnje za našim proizvodima, imamo i stalnu potrebu za novim, kvalitetnim saradnicima.

Ovaj stalni, otvoreni konkurs važi za poslove:

  • Programera. Primarni zadaci su prilagođavanje i implementacija InterSoft poslovnog softvera, obuka zaposlenih i održavanje programa.
  • Prodavca. Primarni zadaci su animiranje novih kupaca, plasman InterSoft poslovnog softvera kao i praćenje zadovoljstva komitenata.

Pored naše investicije u Vaše znanje i osposobljavanja za ovu vrstu posla (pri čemu je svakako veće informatičarsko predznanje i iskustvo prednost za dobijanje posla), nudimo Vam mogućnost dobre zarade po sledećim jednostavnim principima:

  1. Za doprinos ugovaranju posla sa novim kupcem, InterSoft prodavac dobija dogovoreni, vrlo stimulativni procenat od ostvarene ugovorene cene.
  2. Nakon isteka garantnog roka, InterSoft prodavac ostvaruje mesečni prihod izražen u % od cene mesečnog održavanja, sve dok komitent koristi InterSoft poslovni softver i uredno izmiruje svoje obaveze.
  3. Za prilagođavanje i uvođenje InterSoft poslovnog softvera kod novog kupca, kao i obuku zaposlenih i održavanje u garantnom roku, InterSoft programer dobija dogovoreni, vrlo stimulativni procenat od ostvarene ugovorene cene.
  4. Nakon isteka garantnog roka (trenutno 6 meseci), InterSoft programer ostvaruje mesečni prihod izražen u % od cene mesečnog održavanja pripadajućih informacionih podsistema, sve dok održava te podsisteme i dok komitent koristi InterSoft poslovni softver, te uredno izmiruje svoje finansijske obaveze.
  5. Ukoliko je saradnik InterSofta i prodavac i programer, procenti za prethodne tačke se kumuliraju, te na taj način saradnik koji je samostalno ugovorio novi posao i preuzeo na sebe i njegovu implementaciju i održavanje, može sudelovati sa vrlo visokim procentualnim učešćem u zaradi InterSoft-a.

Podrazumeva se bruto učešće saradnika u neto prihodu InterSoft-a.

Nije neophodno da živite u Subotici ili okolini da bi ste postali saradnik interSoft-a. Naprotiv, pozivamo Vas da budete programer i/ili prodavac InterSoft poslovnog softvera u Vašem mestu i okolini.

Ukoliko, na osnovu gore iznetog, želite da postanete saradnik InterSoft-a, pošaljite nam Vaš CV. Mi ćemo ga razmotriti i javiti Vam se.